ادوپرفیوم اسپرت لطافه مدل حیاتی گلد الکسیر | lattafa Hayaati Gold Elixir

نت اولیه : گریپ فروت، ترنج، کاسیس
نت میانی: هلو، زعفران، چرم
نت پایه: وتیور، وانیل، مشک عنبر آکورد
گروه بویایی : چوبی
حجم : 100ml

ادامه مطلبShow less
پیشنهاد ویژه محدود
2,352,080 تومان 2,424,825 تومان
تخفیف‎−3%
ناموجود
موجود شد خبرم کن
نام تجاری:
دوست داشتن0
اضافه به لیست مقایسه0
توضیحات

توضیحات برند

عطر لطافه (Lattafa Perfumes) یک برند عطر از کشور امارات است که در سال 2012 توسط شیخ شهید احمد تأسیس شد.

ایده ایجاد نام تجاری خود در دهه 1980 به ذهن این کارآفرین رسید. در سال 1995 او Lattafa Perfumes Ind را افتتاح کرد. LLC متخصص در تولید محصولات مراقبت شخصی. امروزه با برندهای مختلف سالانه بیش از 35 میلیون دستگاه تولید و به بازارهای خاورمیانه، آفریقا، آسیای جنوب شرقی، استرالیا، اروپا و آمریکا صادر می کند.

اولین عطرهای لطفا در سال 2012 ظاهر شد. موقعیت آنها شامل کار با مشتریان شرقی و غربی بود. امروزه مجموعه این برند شامل بیش از 60 ترکیب است که عمدتاً به سبک شرقی ساخته شده اند. از پرفروش‌ترین‌های این برند می‌توان به Raghba و Raghba Wood Intense و همچنین آگار Pure Oudi و Pure Musk با نت‌های رز و بنفشه اشاره کرد.

این شرکت علاوه بر عطرهای شخصی، عطرهای داخلی و دئودورانت تولید می کند. مشخص است که تمام مراحل تولید - از توسعه مفاهیم گرفته تا بسته بندی محصولات نهایی - این برند به طور مستقل عمل می کند که از جمله موارد دیگر به شما امکان می دهد قیمت ها را در سطح پایین نگه دارید.

توضیحات رایحه

ادامه مطلبShow less
جزئیات محصول
lattafa Hayaati Gold Elixir

مشخصات

برند
لطافه
حجم
100 میلی لیتر
نوع
ادو پرفیوم
جنسیت
اسپرت ( زنانه | مردانه)
کشور مبدا برند
امارات
نظرات
بدون نظر

ثبت دیدگاه

  • کیفیت:
این کالا را با استفاده از کلمات کوتاه و ساده توضیح دهید.
کالاهای مشابه
موردی یافت نشد

فهرست

تنظیمات

پشتیبانی آنلاین

یک حساب کاربری رایگان برای استفاده از آیتم‌های دوست داشتنی ایجاد کنید.

ورود به سیستم