تستر ادو پرفیوم مردانه آمواج (آمواژ) اینترلود بلک ایریس | Amouage Interlude Black Iris Man

رايحه اوليه: ترنج ، رزماری ، برگ بنفشه ی
رايحه ميانی: کهربا، وانیل ، صمغ درختچه مر، لابدانیوم، صمغ کندر ، پونه کوهی
رايحه پایه: نعناع هندی ، سدر ، چوب صندل سفید ، چرم ، عود
حجم : 100ml
گروه بویایی : شرقی چوبی

ادامه مطلبShow less
پیشنهاد ویژه محدود
3,120,284 تومان 4,160,378 تومان
تخفیف‎−25%
ناموجود
موجود شد خبرم کن
نام تجاری:
دوست داشتن2
اضافه به لیست مقایسه0
توضیحات

منظور از تستر اورجینال چیست؟

تستر اورجینال دقیقا همان ادکلن اورجینال بوده و فقط کمی غلیظ تر بوده و شرکت های تولیدی ادکلن های تستر را جهت تست برای مشتری ها تولید می کنند و از این بابت کمی غلظت بالاتری دارند تا ماندگاری بیشتری داشته باشند و مشتری اغوا شده و جذب شود .

حالا فروشگاه اینترنتی آف یو این امکان را برای مشتریان خود به وجود آورده تا این تستر های بی نظیر را با قیمت هایی بسیار پایین تر از بسته بندی اورجینال اما با همان کیفیت تهیه و از رایحه های آن لذت ببرند.

«در مقایسه با شکل قبلی سال 2012، اینترلود بلک آیریس چند تفاوت دارد. نُت‌های آویشن و رزماری ملایم شده‌اند که شروعی را به دنبال دارند که با اضافه‌شدن برگ‌های بنفشه، کمی درخشنده‌تر و مرطوب‌تر است. علاوه بر این زنبق زرد لایه‌ اضافی از لطافت کره‌ای به قلب این عطر می‌افزاید که با وانیل تکمیل می‌شود. درنهایت رایحه‌های چوبی کلی آن، سریع‌تر در ترکیب ظاهر می‌شوند.
«اینترلود بلک ایریس، با ساخت رنگی لایه‌لایه، از پالتی ناب استفاده می‌کند تا وجوه این محصول ارجینال را تلطیف کند. اثر متقابل پیچیده‌ی آرامش رواقی تاریک و قدرت زنده‌ی دفن‌شده که به بالا و سمت نور می‌جهد.» یادداشتی از طرف برند.

ادامه مطلبShow less
جزئیات محصول
Amouage Interlude Black Iris Man

مشخصات

مشابه ادکلن
آمواج اینترلود من
برند
تستر
حجم
100 میلی لیتر
نوع
ادو پرفیوم
جنسیت
مردانه
کشور مبدا برند
عمان
نوع رایحه
تند
نوع طبع
گرم
بهترین فصل استفاده
فصول سرد
نظرات
بدون نظر

ثبت دیدگاه

  • کیفیت:
این کالا را با استفاده از کلمات کوتاه و ساده توضیح دهید.
کالاهای مشابه

فهرست

تنظیمات

پشتیبانی آنلاین

یک حساب کاربری رایگان برای استفاده از آیتم‌های دوست داشتنی ایجاد کنید.

ورود به سیستم