به فروشگاه آنلاین تخفیفتو خوش آمدید

ادوپرفیوم زنانه جکوینز مدل هاری آپ | Jackwins Hurry Up

رایحه اصلی : فریزیا ، نارنج، هلو
رایحه میانی : رز ، یاس، مگنولیا
رایحه پایه : مشک ، کهربا، سدر
مشابه ادکلن : لانوین ماری می
حجم 100ml

ادامه مطلبShow less
پیشنهاد ویژه محدود
426,550 تومان بدون مالیات 449,000 تومان
تخفیف‎−5%
ناموجود
موجود شد خبرم کن
نام تجاری:
دوست داشتن0
اضافه به لیست مقایسه0
افزودن به فهرست علاقه‌مندی‌ها
توضیحات

شرکت «جانوین» (Jahnwin) از تولیدکنندگان اسانس، عطر و ادکلن است که از سال 2009 فعالیت خود را در کشور امارات‌متحده‌عربی شروع کرد. این کمپانی از بزرگترین تولید کنندگان  عطر و ادکلن در امارات محسوب می‌‌شود. هدف این شرکت بازتولید ادکلن های معروف برند های معتبر عطرهایی با ماندگاری و کیفیت بالا با قیمت مناسب است که توانسته است با عرضه‌ی محصولاتی عالی در بازار ادکلن به این مهم تا حد زیادی دست پیدا کند.


ادکلن جکوینز Jackwins

توجه کنید شرکت جانوین مدتی است محصولات خود را با نام تجاری جکوینز Jackwins عرضه می نماید که محصول همان شرکت است.

مشابه لانوین ماری می | LANVIN Marry Me

عطر «مری می» از بهترین‌ عطرهای هوس‌انگیز و شورانگیز برای دیدارهای عاشقانه و رمانتیک است که حال‌وهوای شما را مثل اکسیری جادویی خوب و خوش می‌کند! این عطر برای همه کسانی خلق شده است که از دلباختگی، عاشق شدن، یگانگی با معشوق و تحقق آرزوهای خیال‌انگیز عاشقانه لذت می‌برند. همان‌طور که از نام عطر «ماری می» پیداست، این عطر طرف مقابلتان را برای بودن در کنار شما دیوانه می‌کند!

عطر «ماری می» با این هدف خلق شده است که پیوند تاثیرگذار و محکمی با زنان انتخاب‌کننده این عطر برقرار سازد. خیلی از خانم‌ها می‌خواهند که به چشم طرف مقابلشان سرشار از عشق و احساسات به نظر برسند و خوش‌بختانه پیوندی که عطر «ماری می» با خانم‌ها برقرار می‌سازد، آن‌قدر قوی و عمیق است که انگار پوستی نامرئی روی بدنشان می‌کشد، مثل سایه همه‌جا با آنهاست و احساسات درونی آنها را آشکار می‌کند.

ساختار آمیزه‌ای این عطرِ گل‌فام واقعا نشاط‌آور است و حس خوش‌بینی و شادی را در خانم‌ها به‌وجود می‌آورد. این عطر شوخ‌طبعی و بازیگوشی و زنانگی ناب را با رویاهای عاشقانه آمیخته می‌کند تا حسی سرشار از عشق را به شما هدیه دهد. عطرساز هنرمندی که موفق شده است تا رویاهای عاشقانه و رمانتیک را درون این اثر هنری بریزد، کسی نیست جز آنتوان میزندی که رایحه‌های گل‌فام را مثل یک دسته‌گل رمانتیک کنار همدیگر قرار داده است.

رایحه‌ زلال و انرژی‌بخش نارنج تونسی و رایحه هوس‌انگیز یاس رازقی با شگفتی تمام با همدیگر آمیخته شده‌اند و سپس به رایحه شیرین هلو و چای گل یاس پیوند خورده‌اند. نت‌های میانی آغشته به رایحه یاس هم به‌واسطه رایحه شکوفه مگنولیا و رایحه رمانتیک گلبرگ‌های رز به سطح متفاویت از جذابیت رسیده‌اند. پس انبوهی از رایحه گل‌های سفید و میوه‌های پُرطراوت در نت‌های پایه به گرمای دلپذیر و جذابیت نیرومند رایحه‌های کهربا و مشک می‌رسند.

ادامه مطلبShow less
جزئیات محصول
Jackwins Hurry Up

مشخصات

مشابه ادکلن
لانوین ماری می
برند
جانوین
حجم
100 میلی لیتر
نوع
ادو پرفیوم
جنسیت
زنانه
کشور مبدا برند
امارات
نظرات
بدون نظر

ثبت دیدگاه

  • کیفیت:
این کالا را با استفاده از کلمات کوتاه و ساده توضیح دهید.
کالاهای مشابه
%product-name%%separator%%shop-name% %product-name%%separator%%shop-name%
جدید
پیشنهاد ویژه محدود
426,550 تومان 449,000 تومان
تخفیف‎−5%
رایحه اولیه : لیمو ترش، گریپ فروت ، فلفل صورتی رایحه میانی : نارگیل ، برنج ، انبه رایحه پایه : دانه تونکا ، خس خس حجم : 100mlنوع رایحه : رایحه های معطر
%product-name%%separator%%shop-name% %product-name%%separator%%shop-name%
پیشنهاد ویژه محدود
451,250 تومان 475,000 تومان
تخفیف‎−5%
رایحه اولیه : اسطوخودوس ، سالویا اسکلاریارایحه میانی : وانیل ، بادام ، پونه کوهی ، چرمرایحه پایه : دانه تونکا ، روایح چوبی ، کشمران ، کهربا ، چرم حجم : 100mlگروه بویایی : رایحه های چرمی
%product-name%%separator%%shop-name% %product-name%%separator%%shop-name%
پیشنهاد ویژه محدود
451,250 تومان 475,000 تومان
تخفیف‎−5%
نت  اولیه    :لیمو،  ترنج،  پرتقال،  هلنت  میانی:خس  خس  (  علف  وتیور)،  مریم  آبی،  سرو  کوهی،  فلفل  سیاهنت  پایه:  درخت  آبنوس،  گل  لادن،  جیر،  چوب  صندلحجم : 100mlگروه بویایی : معطر ادویه ای

فهرست

تنظیمات

پشتیبانی آنلاین

یک حساب کاربری رایگان برای استفاده از آیتم‌های دوست داشتنی ایجاد کنید.

ورود به سیستم

یک حساب کاربری رایگان برای استفاده از لیست علاقه مندی ها ایجاد کنید.

ورود به سیستم