ادو پرفیوم مردانه جانوین پور هوم د جانوین | JOHNWIN PURE HOMME De Johnwin

نت اولیه : اسطوخودوس
نت میانی : وانیل
نت پایه : مشک

ادامه مطلبShow less
پیشنهاد ویژه محدود
2,295,200 تومان 2,416,000 تومان
تخفیف‎−5%
ناموجود
موجود شد خبرم کن
نام تجاری:
دوست داشتن0
اضافه به لیست مقایسه0
توضیحات

شرکت «جانوین» (Jahnwin) از تولیدکنندگان اسانس، عطر و ادکلن است که از سال 2009 فعالیت خود را در کشور امارات‌متحده‌عربی شروع کرد. این کمپانی از بزرگترین تولید کنندگان  عطر و ادکلن در امارات محسوب می‌‌شود. هدف این شرکت بازتولید ادکلن های معروف برند های معتبر عطرهایی با ماندگاری و کیفیت بالا با قیمت مناسب است که توانسته است با عرضه‌ی محصولاتی عالی در بازار ادکلن به این مهم تا حد زیادی دست پیدا کند.


ادکلن جکوینز Jackwins

توجه کنید شرکت جانوین مدتی است محصولات خود را با نام تجاری جکوینز Jackwins عرضه می نماید که محصول همان شرکت است.

مشابه ادکلن کارون پوران هوم-عطر شاه

بطری پوران هوم بسیار ساده و شیک طراحی شده است. روی بطری در یک کادر عمودی و مستطیلی نام Pour Un Homme را مشاهده می‌کنید. مایع سبزرنگ درون بطری از روی شیشه‌ی شفاف آن به‌خوبی دیده می‌شود. درپوش بطری با شکل هندسی و رنگ نقره‌ای‌اش به‌خوبی روی شیشه سوار شده است.

عطر ادکلن کارون پوران هوم-Caron Pour Un Homme محصول خاص مردانه از برند کارون توسط طراحی به نام دالت روف در سال ۱۹۳۴ طراحی  و به بازار عرضه شد . ادکلنی که پس از این همه سال از پدر بزرگ و پدران ما تا به امروز هم چنان طرفداران خاص خودش را داراست .

شاخص اصلی این محصول ، قدرت پخش بو و ماندگاری فوق بالای آن میباشد . این محصول توسط افراد سر شناس زیادی مورد استفاده قرار گرفته است . رایحه ی این محصول جزء دسته های گیاهی و فوق کلاسیک بوده و در نت ابتدایی خود اسطوخودوس ، در نت میانی وانیل و در نت پایانی مشک را در ساختار خود به همراه دارد .

این عطر فرمولی دست نخورده برای حدود هشتاد سال بوده و پیشرفته ، نادر ، بی انتها ، تازه ، قوی و با دارا بودن پس زمینه ای از مشک ، کهربا و اسطوخودوس به شکلی ظریف با انفجاری از وانیل ، امیدوارانه برای سال های بعدی به همین منوال ادامه ی مسیر میدهد . با دارا بودن رایحه ای ملایم و تلخ مورد مناسبی برای هر چهار فصل سال و بهترین گزینه برای حضور در هر مکانی میباشد . این رایحه با توجه به تم تلخی که دارد مناسب برای هر رده ی سنی میباشد .

ادامه مطلبShow less
جزئیات محصول
JOHNWIN POUR HOMME

مشخصات

مشابه ادکلن
کارون پوران هوم
برند
جانوین
حجم
100 میلی لیتر
نوع
ادو پرفیوم
جنسیت
مردانه
کشور مبدا برند
امارات
نوع رایحه
تلخ
نوع طبع
خنک
بهترین فصل استفاده
فصول گرم
نظرات
بدون نظر

ثبت دیدگاه

  • کیفیت:
این کالا را با استفاده از کلمات کوتاه و ساده توضیح دهید.
کالاهای مشابه
جکوینز مگاماین کلاب | تخفیفتو جکوینز مگاماین کلاب | تخفیفتو
پیشنهاد ویژه محدود
1,692,900 تومان 1,782,000 تومان
تخفیف‎−5%
رایحه اولیه : بنفشه , فلفل , آب دریا , آب , پرتقالرایحه میانی : اسطوخودوس , ترکیبات سبز , چای , آب دریا , جلبک دریایی , نمکرایحه پایه : خزه درخت بلوط , چوب صندل سفید , عنبر , مشکحجم : 100ml
Jackwins Be Delight | تخفیفتو Jackwins Be Delight | تخفیفتو
پیشنهاد ویژه محدود
1,567,500 تومان 1,650,000 تومان
تخفیف‎−5%
رایحه آغازی: سیب سبز، خیار و ترنجرایحه میانی: گل یاس، شکوفه پرتقال و گل سرخرایحه پایانی: چوب صندل، مشک و کهربامشابه ادکلن زنانه دی کی ان وای بی دلیشس | DKNY Be Deliciousحجم : 100ml

فهرست

تنظیمات

پشتیبانی آنلاین

یک حساب کاربری رایگان برای استفاده از آیتم‌های دوست داشتنی ایجاد کنید.

ورود به سیستم