ادوپرفیوم زنانه جانوین میلیتون لیدی | Johnwin Militon Lady

رايحه اوليه : تمشک، شکوفه‌ی پرتقال و لیمو
رايحه ميانی : گل یاسمین، شکوفه پرتقال و گاردنیا
رايحه پايه : عنبر، عسل و گیاه پاتچولی

ادامه مطلبShow less
پیشنهاد ویژه محدود
2,257,200 تومان 2,376,000 تومان
تخفیف‎−5%
ناموجود
موجود شد خبرم کن
نام تجاری:
دوست داشتن0
اضافه به لیست مقایسه0
توضیحات

شرکت «جانوین» (Jahnwin) از تولیدکنندگان اسانس، عطر و ادکلن است که از سال 2009 فعالیت خود را در کشور امارات‌متحده‌عربی شروع کرد. این کمپانی از بزرگترین تولید کنندگان  عطر و ادکلن در امارات محسوب می‌‌شود. هدف این شرکت بازتولید ادکلن های معروف برند های معتبر عطرهایی با ماندگاری و کیفیت بالا با قیمت مناسب است که توانسته است با عرضه‌ی محصولاتی عالی در بازار ادکلن به این مهم تا حد زیادی دست پیدا کند.


ادکلن جکوینز Jackwins

توجه کنید شرکت جانوین مدتی است محصولات خود را با نام تجاری جکوینز Jackwins عرضه می نماید که محصول همان شرکت است.

مشابه ادکلن زنانه پاکورابان میلیون لیدی

توضیحات رایحه

 «One Million» یکی از محبوب‌ترین عطرها در سال‌های گذشته بوده است. این عطر با الهام از حس داشتن طلا و پول ساخته شده بود. پس از چند سال، نسخه‌ی جدید این عطر با نام «لیدی میلیون» (Lady Million) معرفی شد. «پاکو رابان» (Paco Rabanne) این عطر را در جولای سال 2010 به بازار معرفی کرد. این عطر گلی و چوبی با بوی شیرین و گرمش برای فصول پاییز و زمستان پیشنهاد می‌شود. طراحی و فرمولاسیون این عطر را چهار عطرساز مشهور و کاربلد با نام‌های «Anne Flipo»، «Beatrice Piquet»، «Dominique Ropion» و «Bruno Jovanovic» انجام داده‌اند. روی در بطری این عطر اغواگر، نام لیدی میلیون با خطی خوش حک شده و خودنمایی می‌کند. این شیشه به‌راحتی در دست جا شده و آماده‌ی اسپری‌کردن می‌شود. مایع درون بطری به رنگ طلایی است. به‌محض اینکه لیدی میلیون را روی پوست و محل نبضتان اسپری کنید، متوجه بوی تمشک، لیمو و شکوفه‌ی پرتقال خواهید شد. این ترکیب شیرین، شادی و نشاط را در شما ایجاد می‌کند. پس از مدتی نت‌های میانی جای نت‌های آغازی را می‌گیرند. این نت‌ها از گل یاسمین، گاردنیا و شکوفه‌ی پرتقال تشکیل‌ شده‌اند و طراوت و تازگی را به شما هدیه می‌کنند. در ادامه و پس از مدتی طولانی، نت‌های میانی جای خود را به نت‌های پایانی خواهند داد. این نت‌های پایانی از گیاه جادویی پاتچولی، عسل و عنبر تشکیل‌ شده‌اند. این نت‌های گرم، شیرین و کمی تند، انرژی و هیجان خوبی را به شما منتقل خواهند کرد.

ادامه مطلبShow less
جزئیات محصول
Johnwin Militon Lady

مشخصات

مشابه ادکلن
پاکو رابان لیدی میلیون
برند
جانوین
حجم
100 میلی لیتر
نوع
ادو پرفیوم
جنسیت
زنانه
کشور مبدا برند
امارات
نوع رایحه
شیرین
نوع طبع
گرم
بهترین فصل استفاده
فصول سرد
نظرات
بدون نظر

ثبت دیدگاه

  • کیفیت:
این کالا را با استفاده از کلمات کوتاه و ساده توضیح دهید.
کالاهای مشابه
جکوینز مگاماین کلاب | تخفیفتو جکوینز مگاماین کلاب | تخفیفتو
پیشنهاد ویژه محدود
1,692,900 تومان 1,782,000 تومان
تخفیف‎−5%
رایحه اولیه : بنفشه , فلفل , آب دریا , آب , پرتقالرایحه میانی : اسطوخودوس , ترکیبات سبز , چای , آب دریا , جلبک دریایی , نمکرایحه پایه : خزه درخت بلوط , چوب صندل سفید , عنبر , مشکحجم : 100ml
Jackwins Be Delight | تخفیفتو Jackwins Be Delight | تخفیفتو
پیشنهاد ویژه محدود
1,567,500 تومان 1,650,000 تومان
تخفیف‎−5%
رایحه آغازی: سیب سبز، خیار و ترنجرایحه میانی: گل یاس، شکوفه پرتقال و گل سرخرایحه پایانی: چوب صندل، مشک و کهربامشابه ادکلن زنانه دی کی ان وای بی دلیشس | DKNY Be Deliciousحجم : 100ml

فهرست

تنظیمات

آفلاین

یک حساب کاربری رایگان برای استفاده از آیتم‌های دوست داشتنی ایجاد کنید.

ورود به سیستم