طرح تستر ادو پرفيوم زنانه مدل نارسیسو رودریگز فور هر |...
رايحه اوليه: فلفل صورتی
رايحه ميانی: مشک , گل صدتومانی , گل رز
رايحه پایه: نعناع هندی , گل بنفشه , کهربا
رايحه اوليه: ترنج - نارنگي - گلابي
رايحه ميانی: توت فرنگي - گل رز - ميوه گل ساعتي - گل اركيده
رايحه پايه: وانيل - كارامل - لیچی (هسته ميوه جات) - بخور خوشبو - پاپيروس - بادام سوخته - نعناع هندي - قهوه - شيرين بيان - كومارين
تستر شرکتی ادکلن چیست؟
شرکت هایی که در صنعت عطر سازی فعالیت می کنند، به صورت شرکتی و به صورت غیر رسمی ادکلن هایی با نام تستر تهیه و تولید می نمایند که این نوع از تستر ها معروف به تستر های شرکتی از قیمت و کیفیت مورد قبولی نیز برخوردار می باشند و همچنین رایحه های ادکلن های اصلی در این نوع تستر ها به خوبی و تا حد قابل قبولی شبیه سازی شده است .
توضیحات رایحه
تصور کنید در مسیر بازگشت به خانه با یک تماس تلفنی به یک مهمانی مهم دعوت میشوید. برای رفتن به مهمانی و آماده شدن به چه چیزهایی نیاز دارید؟ پس از آماده کردن لباس مناسب برای این مهمانی به دنبال چیزی میگردید. یک عامل محرک و انرژیبخش مثل عطری گرم و شیرین. شرکت «لانکوم» (Lancome) در ماه فوریه سال 2015 اقدام به معرفی عطر شرقی، گرم و شیرین جدید خود نمود. نام این ادو پرفیوم زنانه، «لا نویی ترزور» (La Nuit Tresor) است. لا نویی ترزور بر اساس «ترزور اوریجینال» که از سال 1990 تا کنون توسط تحت برند لانکوم تولید میشود، ساخته شد. عطرسازهای معروفی همچون «کریستوف رینود» (Christophe Raynaud) و «آماندین ماری» (Amandine Marie) کار فرمولاسیون و ساخت این ادو پرفیوم را بر عهده داشتهاند. با اولین اسپری از این لانکوم جوان، بوی میوههایی مثل گلابی، نارنگی و نارنج به سرعت در فضای اطراف شما قابل استشمام میشود. این ترکیب میوهای شادابی و نشاط عجیبی را در ابتدای کار لا نویی ترزور به روح شما تزریق میکند. پس از مدتی این رایحهها جای خود را به نتهای اصلی که شامل میوهی ساعتی، توتفرنگی، گل ارکیده و رز سیاه هستند میدهند. شیرینی این مخلوط طبیعی همان عامل محرک و انرژی بخشی است که از یک عطر انتظار دارید. با گذشت زمان به وضوح متوجه تغییر نتهای میانی و جایگزینی آن با نتهای میانی خواهید شد. نتهای پایانی از ترکیب گیاه جادویی پاتچولی، پاپیروس، میوهی سرخالو، پرالین، وانیل، کارامل، قهوه، کومارین و گیاه شیرین بیان ساخته میشوند. ترکیب این عناصر علاوه بر حفظ شیرینی، تندی و گرمای زایدالوصفی را نیز به بوی لانویی ترزور میافزاید.
پیام شما دریافت شد و پس از بررسی ناظر منتشر خواهد شد. باتشکر
رايحه اوليه: فلفل صورتی
رايحه ميانی: مشک , گل صدتومانی , گل رز
رايحه پایه: نعناع هندی , گل بنفشه , کهربا
رایحه اولیه : مرکبات، گل صدتومانی و پرتقال ماندارین
رایحه میانی : گل رز و گیاه اوسمانتوس
رایحه پایه : چوب صندل، گیاه پاتچولی و فلفل صورتی
رایحه اولیه: انار
رایحه میانی: ارکیده ، نیلوفر آبی
رایحه پایه: گل بنفشه ، عنبر ، مشک ، ماهاگونی
رايحه : رزین تلخ – فلفل صورتی – هل – شنبلیله – جوز هندی – عنبر – عود – نعناع هندی – چرم – کاکتوس – مشک – چوب صندل – کندر – روغن سیپریل
رايحه اوليه: ترنج – فلفل سیاه – پونه کوهی
رايحه ميانی: بخور خوشبو – عنبر – لادن – اپوپونوکس
رايحه پایه: چرم – نعناع هندی – عود – چوب صندل
رایحه اولیه : ترنج – چای - اسمنتوس
رایحه میانی : گل یاسمن – مانگا – رز – گل ارکیده - شکوفه پرتقال
رایحه پایه : نعناع هندی - مشک
رایحه اولیه : ترکیبات پودری
رایحه میانی : گل مریم – زنبق
رایحه پایه : وانیل – چوب صندل
رایحه اولیه: هل ، چوب صندل
رایحه میانی: زنجفیل ، سرو کوهی ، توتون سفید
رایحه پایه:چوب ساج ، شکوفه تنباکو ، نمونه های سبز رنگ
رایحه اولیه: توت سیاه - گلابی
رایحه میانی: زنبق – گل یاس – شکوفه پرتقال
رایحه پایه: وانیل – بادم سوخته – نعنا هندی – لوبیا تنکا
رايحه اوليه : فلفل صورتی – گلابی – شکوفه پرتقال
رايحه ميانی : قهوه – گل یاس
رايحه پایه : وانیل – نعناع هندی - سدر
رايحه اوليه: هلو، آناناس، ترنج، شکوفه زردآلو و یاس
رايحه ميانی: یاس، رز و زنبق
رايحه پايه: وانیل، مشک، عنبر و چوب صندل، هلو
رايحه اوليه : فلفل ، دارچين ، اسمنتوس
رايحه ميانی : لادن ، برگ تنباکو ، بخور خوشبو
رايحه پايه : خس خس ، سدر ، وانيل ، مشک
رایحه اولیه : گل سرخ بلغاری - رازبری
رایحه ثانویه : برگ مو - یاس - فلفل قرمز - گل صدتومانی
رایحه پایه : وانیل - مشک - سدر
رایحه اولیه: گریپ فوروت – گریپ فوروت ژاپنی
رایحه میانی: گل یاس – سنبل
رایحه پایه: مشک – عنبیه – سدر - عنبر
رایحه اولیه: توت سیاه - گلابی
رایحه میانی: زنبق – گل یاس – شکوفه پرتقال
رایحه پایه: وانیل – بادم سوخته – نعنا هندی – لوبیا تنکا
اسانس اولیه : ترنج , فلفل صورتی , سالویا اسکلاریا
اسانس میانی : خس خس , چرم
اسانس پایه : کاکائو , آمبروکسان , نعناع هندی , چوب آکیگالا
رايحه اوليه: ترنج - نارنگي - گلابي
رايحه ميانی: توت فرنگي - گل رز - ميوه گل ساعتي - گل اركيده
رايحه پايه: وانيل - كارامل - لیچی (هسته ميوه جات) - بخور خوشبو - پاپيروس - بادام سوخته - نعناع هندي - قهوه - شيرين بيان - كومارين